Privatlivspolitik

  1. Kryptering af kommunikation
  2. Cookies
  3. Vi bruger ikke Annoncenetværk
  4. Håndtering af personoplysninger i forbindelse med varebestilling

1. Bugly's datapolitik

Vi går ind for et åbent og frit internet.

Vi bruger derfor kun ikke-personhenførbare cookies til afvikling af teknisk funktionalitet på sitet og til generaliseret statistik. Vi anvender ikke cookies til målrettet annoncering. Købers ip-adresse lagers i forbindelse med ordreafgivning. Vi sletter ip-adressen, senest 14 dage efter, at ordren er færdigbehandlet. Vi kører google-analytics statistik i skrabet version på sitet, i forventning om, at google ikke anvender/lader disse data indgå i en eller anden datasalgspulje, så vidt at der ingen meldinger er fra google om, at de videresælger analytic-kunders data. Bortset fra google analytics, videregiver (eller sælger) vi ikke data, herunder cookiedata, til tredjepart.

Betaling sker via internationalt godkendte betalingsgateways og Bugly har derved på intet tidspunkt adgang til dine betalingsdata.

Hele Bugly.dk er beskyttet af krypteringsnøgle og hosted på sikrede erhvervskonti servere i skyen.

Bugly.dk er funderet på open source GNU General Public License (GPL) kodedeling. That's our pride!

2. Kryptering af kommunikation

Alle transaktioner/kommunikation på bugly.dk web foregår i krypteret form via internationalt anerkendt krypteringscertifikat i ssl business udgave. Data opbevares på sikrede erhvervsserverkonti med begrænset adgang, placeret i kontrollerede faciliteter.

3. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer/mobiltlf/pad el lign for, at kunne genkende den.

Der er ingen personlige og ingen personhenførbare oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Bugly bruger cookies til, at eksekvere teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger (fx antal varer i indkøbskurven).

Vi bruger også cookies til statistik så vi ved fx hvor mange, der besøger bugly.dk eller om der fx er døde links på sitet, der skal slettes mhp fortsat vedligeholdes sitet.
Statistikdataene overholder lovgivningen i form af persondataloven (http://www.datatilsynet.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/Persondatalovspjece/Persondatalovspjece.htm). Udover google analytics er der ikke koblet statistik til Bugly.

4. Annoncenetværk

Bugly indgår ikke i og anvender ikke på nogen måde annoncenetværk.

5. Håndtering af personoplysninger i forbindelse med varebestilling

I forbindelse med bestilling af varer opgives navn og adresse på det pickupsted mv, hvortil varen skal sendes.

Bugly videregiver: Navn, telefonnummer og mailadresse og valgt pakkeshop til pakkeleveringsfirmaet GLS, der sørger for levering af de bestilte varer til valgt pakkeshop.
Udover dette videregiver Bugly ikke oplysninger til tredjepart.

Oplysninger du selv har givet til Bugly (fx ved bestilling af varer) bruges kun i den kontekst (dvs til håndtering af ordren samt alm kundevurdering), oplysningerne oprindeligt er afgivet i.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dig hos Bugly, skal du rette henvendelse på info[snabel-a]bugly.dk. Mener du, at der er registreret forkerte data, skal du kontakte os mhp sletning eller redigering af dataene.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod en registrering i henhold til menneskelig alm common sense og reglerne i Persondataloven(http://www.datatilsynet.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/Persondatalovspjece/Persondatalovspjece.htm).

Du har også mulighed for at klage til staten (held og lykke m det) over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.  Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt og det blir de. Som tidligere nævnt gemmer Bugly dine oplysninger på erhvervskonti servere i skyen med begrænset adgang.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til vores gode kunders personrettigheder.

Trods krypteringscertifikat og eksterne betalingsgateways kan vi naturligvis ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.

Det er et vilkår ved nethandel, som ved al anden færden på internettet, herunder i forbindelse med handel, at der er risiko for, at andre uberettiget og på luset vis tiltvinger sig adgang til oplysninger. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Bortset fra datatransaktion i forbindelse med betalingen, som på Bugly sker via extern betalingsgateway, er der dog intet videre interessant i de data du leverer til Bugly i forbindelse med dine køb.

Som nævnt og det kan ikke nævnes for mange gange, så anvender vi på Bugly Streetwear ekstern internationalt anerkendt betalingsgateways. Bugly har aldrig adgang til dine bank- eller betalingskortoplysninger.

Selvom Bugly principielt står for en yderst restriktiv persondatapolitik, betyder udviklingen af internettet, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for 'sidst opdateret' nederst på siden.

Senest opdateret 11. april 2018.